Кандидат на посаду міського голови Рівного застерігає опонентів від брудної боротьби

1279 0

Ми у соцмережах:

Кандидат на посаду міського голови Рівного застерігає опонентів від брудної боротьби

Найбільше мешканці Рівного симпатизують Віктору Шакирзяну та хочуть бачити його на посаді міського голови.

Одразу після оприлюднення результатів незалежного соціологічного опитування лідер передвиборчої боротьби звернувся до своїх опонентів. Адже проти нього уже готується низка інформаційних атак.


Друзі!

Шановні рівняни!

Настав час місцевих виборів. Починається боротьба за симпатії людей.

На жаль, в Україні жодні вибори не проходять без чорного піару та відвертої брехні. Вже сьогодні я маю підтверджену інформацію, що проти мене готується ряд провокацій. Дуже скоро бруд та брехня заполонять наше місто. Мене називатимуть ставлеником «бандитів» чи «злочинного бізнесу», які рвуться до влади. Будуть брудні провокації щодо моїх близьких друзів та моєї сім’ї. Також не можна виключати спекуляцій щодо походження мого прізвища чи фабрикування кримінальних справ. А вже після цього можна буде написати про Шакирзяна як подвійного агента ЦРУ та ФСБ, який організував протести проти Лукашенка у Білорусі. І ще дуже багато іншого, що може породити чиясь хвора фантазія. Негідники не зупиняться ні перед чим, аби облити мене брудом та ввести в оману людей.

Я цього не боюсь, і впевнений, що рівняни – розумні люди. Я переконаний, що вибори мають бути боротьбою ідей, змаганням досвіду та знань.

Закликаю усіх кандидатів на посаду міського голови Рівного дотримуватися принципів чесної боротьби. В свою чергу, я обіцяю йти шляхом демократії та справедливої конкуренції.

Дотримуйтесь інформаційної гігієни!

Вірте людям та їхнім справам, а не чуткам про них!

Все буде добре. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також