Канелоні: як їх приготувати з фаршем і сиром

590 0

Ми у соцмережах:

Канелоні: як їх приготувати з фаршем і сиром

Якщо ви любите макаронні вироби, запечіть у духовці канелоні з фаршем. Рецепт дуже простий.

Інгредієнти: курячий або індичий фарш (400 г), сіль, перець, паприка, цибуля (1 шт.), канелоні (11 шт.), вершки (500 мл), сир (150 г).

Куряче або індиче філе промиваємо в чистій проточній воді, очищаємо від плівок і подрібнюємо ножем або за допомогою м’ясорубки. Також можна використовувати готовий фарш. Викладаємо фарш в глибоку миску, додаємо в нього сіль, перець, паприку. Ретельно все перемішуємо.

Цибулю очищаємо, промиваємо і тремо на дрібній терці, додаємо до м’яса та спецій. Все ретельно вимішуємо до однорідної консистенції. Потім додаємо трохи води.

Беремо макарони-трубочки канелоні та начиняємо їх підготовленим фаршем. Викладаємо у форму для запікання та зверху виливаємо вершки жирністю 18%. Накриваємо все алюмінієвою фольгою.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Ставимо в розігріту духовку форму з канелоні та запікаємо приблизно 40 хвилин. Дістаємо макарони-трубочки, знімаємо фольгу і посипаємо страву натертим сиром. Ставимо ще на 7–10 хвилин і запікаємо до рум’яної скоринки.

Подаємо апетитну італійську страву до столу на обід чи вечерю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також