
Правильне обсмажування є наріжним каменем.
Звичайна смажена капуста легко перетвориться на "зірковий" гарнір або навіть основну страву вашого столу за допомогою цього способу приготування, пише eatingwell.com.
Зазначається, що вказаний метод схвалили три шеф-кухарі:
- Коли довелося обирати "найкращий" спосіб приготування, все звелося до простого обсмажування, техніки, яка дає ідеальну ніжно-хрустку текстуру. За допомогою всього лише сковорідки і трохи терпіння цей повсякденний інгредієнт може скинути свою репутацію тихоні і показати нам, з чого він насправді зроблений.
Звичайна смажена капуста легко перетвориться на "зірковий" гарнір або навіть основну страву вашого столу за допомогою цього способу приготування, пише eatingwell.com.
Зазначається, що вказаний метод схвалили три шеф-кухарі:
- Коли довелося обирати "найкращий" спосіб приготування, все звелося до простого обсмажування, техніки, яка дає ідеальну ніжно-хрустку текстуру. За допомогою всього лише сковорідки і трохи терпіння цей повсякденний інгредієнт може скинути свою репутацію тихоні і показати нам, з чого він насправді зроблений.
Контролюйте температуру. Шефиня-кухарка Карла Контрерас зазначила, що вважає за краще починати з оливкової олії на холодній сковороді. Вона додає в пательню капусту разом із "маленькою дрібкою морської солі та кількома дрібками свіжомеленого перцю". І тільки потім збільшує вогонь до середньо-високого і обсмажує протягом кількох хвилин. Хоча шеф-кухар Рейчел Нарінс заявила, що можна почати і з добре розігрітої сковороди, головне - рівномірно обсмажити капусту.
Добре приправте. Як зазначила Контрерас, відсутність приправи і перцю може зробити страву явно невиразною. За її словами, хороша приправа - це просте рішення для більшості кулінарних завдань і причина, через яку їжа в ресторані така смачна.
Цей метод добре підходить для всіх видів капусти, включно з білоголовою, червоноголовою і китайською.