Карауш з Ковалем грали у футбол: на Рівненщині стартувала спартакіада серед депутатів

637 0

Ми у соцмережах:

Карауш з Ковалем грали у футбол: на Рівненщині стартувала спартакіада серед депутатів

Є традиція, яку Рівненська обласна рада намагається зберегти попри непрості часи. Сьогодні стартувала спартакіада серед депутатів різних рівнів, у Рівному на полі ДЮСШ N4 три команди зіграли футзальні матчі.

Команду облради складали голова облради Андрій Карауш, начальник ОВА та депутат облради Олександр Коваль, Віталій Ундір, Андрій Бурачик, Андрій Пехотін, Ігор Ясенюк, Володимир Петрів, Юрій Білик, Володимир Пилипчук та тренер Олексій Бучинський. Капітаном команди обрали Карауша.

- Гості сьогодні були сильніші, вони більш треновані і ми віддаємо цьому належне. Перемогу у футзалі здобула команда Рокитнівської громади, друге місце — за Городоцькою тергромадою.  Вітаю переможців, це справді заслужено, - повідомив у своєму телеграм -каналі Андрій Карауш. Попереду — інші види спорту, це настільний теніс, шахи, шашки, волейбол, баскетбол. Перемоги у спартакіаді приємні, але це насправді не головне. Такі зустрічі — це можливість ще й неформально, без кабінетів, поговорити про те, що корисного ми разом можемо зробити.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також