«Кардинал»: до зустрічі восени

642 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал»: до зустрічі восени

Рівненська футзальна команда «Кардинал» не спромоглася на сенсацію у першому раунді плей-офф Екстраліги. Рівняни без особливих шансів за сумою трьох матчів програли львівській «Енергії». Спочатку двічі у Львові — 0:4, 2:4, а потім ще й у Рівному — 1:2. Таким чином, рівняни завершили сезон, і можуть тепер спокійно готуватися до нового, що стартує приблизно на початку вересня.

Чим же запам’ятався «Кардинал» у минулому сезоні? Насамперед, нестабільністю. Наприклад, рівняни розгромили житомирський «Інбев» — 11:3, обіграли херсонський «Продексім», зіграли унічию з івано-франківським «Ураганом» та столичним «Хітом» (останні три команди — фаворити Екстраліги), але при цьому програвали аутсайдерам. Деякі поразки були розгромними — 1:7, 2:8. Маючи на певному етапі непоганий очковий запас, зрештою, «Кардинал» був на грані непотрапляння до плей-офф. Зважаючи на те, що фінансово цього сезону «Кардинал», як ніколи, був стабільним, ігрова нестабільність змусила президента клубу Володимира Валявку перед іграми плей-офф «подякувати» головному тренеру Ігорю Москвичову. Догравала команда на чолі з досвідченим гравцем Олександром Бондарем. Тренерський потенціал останнього оцінити складно. Звісно, якби «Кардинал» пройшов «Енергію», напевно, додаток «в.о.» з його нової посади зник би. А так після заключної гри Бондар лише констатував:

— Наскільки мені відомо, пошуки головного тренера тривають. Хто гратиме в команді наступного сезону вирішуватиме вже новий головний тренер. А зараз відпочинемо трохи. І повернемося до тренувань. Чекатимемо на рішення президента.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також