«Кардинал» фінішував. Назавжди?

1283 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» фінішував. Назавжди?

Безславно завершив нинішній сезон у футзальній Екстралізі рівненський «Кардинал». Після перемоги 3:0 в одному з двох матчів у Покровському над «Титаном» у вболівальників були сподівання, що в домашніх поєдинках рівняни теж зможуть вчинити опір цьому супернику. Втім, склалося інакше. Спочатку «Кардинал» програв — 1:3, а потім — 0:4.

Тож сезон для рівнян фінішував. Сезон, на який були певні сподівання. На його початку тренер Піддубний випромінював оптимізм, переконуючи усіх, що цей «Кардинал» здатен на щось претендувати. Зі старту команда виглядала ніби непогано, але поступово «здулася». Невдачі на фініші регулярного чемпіонату ще можна було списати на те, що головна боротьба попереду. Але потім був виліт з Кубка України від першолігового суперника. І от припинення виступів в Екстралізі вже на початковому етапі.

— Поразка — моя провина, — сказав після заключної гри головний тренер «Кардинала» Сергій Піддубний. — Всю відповідальність за результат беру на себе. Сподівання були значно більшими. Кінцівка сезону нам відверто не вдалася. Не змогли зіграти в оптимальному складі. Можу сказати, що мені ще раніше хотілося гримнути дверима. Не буду зараз розповідати про причини… Але вирішив це все перетерпіти. Що буде далі — зараз сказати не можу. Для нас сезон завершився. Вочевидь, далі буде зустріч із керівництвом клубу, де все і вирішиться. Хочу лише сказати, що команду точно потрібно зберегти. Бо Рівне заслуговує на футзал рівня Екстраліги. Поки що ми продовжимо тренуватися. У такому режимі команда працюватиме щонайменше наступний місяць.

Що буде з «Кардиналом»? Наразі відповідь на це запитання навряд чи хтось дасть. Новий чемпіонат стартує у вересні, а підготовка до нього десь у серпні. Найімовірніше, тоді щось і буде зрозуміло. Поки що маємо те, що президент Володимир Валявка оголосив, що залишає клуб. Якщо пан Валявка залишить лише президентську посаду, але клубу все ж допомагатиме шукати гроші, в тому числі бюджетні, як голова комісії облради, то шанси у «Кардинала» залишитись в Екстралізі є. В іншому випадку, скоріше за все, «світить» максимум перша ліга.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також