«Кардинал» у Львові — третій

833 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» у Львові — третій

Рівненський «Кардинал» посів третє місце із шести команд на «Кубку Львівщини» з футзалу. У ключовій грі групового етапу рівняни програли львівській «Енергії» — 2:3. Потім була перемога над аматорським «Феніксом» з Вінниці — 4:1, яка дала можливість зіграти за «бронзу». У малому фіналі підопічні Ігоря Москвичова розгромили житомирський «ІнБев» — 6:2. А ще під час перебування у Львові «Кардинал» поза заліком зіграв товариський матч з хмельницьким «Соколом» — 1:1.

У складі «Кардинала», щоправда, небагато часу на турнірі провів 38-річний Олександр Бондар. Його ймовірне повернення з Польщі до рівненського клубу минулого тижня проанонсувала прес-служба «Кардиналу». Втім, станом на вівторок гравець та клуб контракт не підписали. Тривало узгодження умов.

Нагадаємо, що нині «Кардинал» готується до нового сезону. Чемпіонат в Екстралізі для рівнян стартує 22 серпня домашнім матчем проти чемпіона України херсонського «Продексіму». До слова, останній на турнірі у Львові теж брав участь і посів 1 місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також