«Кардинал» у суботу зіграє без глядачів

971 0

Ми у соцмережах:

Фото Романа Цупрука

Апеляційний комітет Федерації футболу України залишив без змін рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ щодо покарання рівненського «Кардинала». Таким чином, найближчий домашній матч чемпіонату футзальної Екстраліги рівняни проведуть при порожніх трибунах. Мова про суботній поєдинок проти житомирського «ІнБев».

Хто забув, таким чином футбольні функціонери покарали рівнян за події, що у листопаді відбулися в Києві на грі з «Хітом». Власне, чогось надзвичайного і не відбулося. Пам’ятаєте, «Верес» колись так само покарали? Так тоді вболівальник дав судді палицею від прапора по голові. А тут деякі вболівальники просто сказали кілька неприємних слів суддям, коли ті йшли на перерву. Причому відбулося це, ще раз нагадаємо, у Києві, де «Хіт» мав би стежити за порядком.

З іншого боку — може, воно й на краще. «Кардинал» в останніх дев’яти матчах не може виграти. Можливо, порожній зал позитивно вплине на психологічний стан молодих гравців Станіслава Гончаренка. До речі, у разі перемоги «Кардинал» не лише перерве невдалу серію, але й забезпечить собі вихід до чільної шістки, що на другому етапі поведе боротьбу за медалі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також