«Кардинал» в Екстралізі — другий

1112 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» в Екстралізі — другий

Четверту перемогу у п’яти матчах здобув рівненський «Кардинал». На гру проти «Титана» з Покровського через травми та дискваліфікації рівняни вийшли, маючи лише сім польових гравців (тобто не було навіть двох четвірок).

У першому таймі цей список скоротився до шести гравців, адже Владислав Корнєв отримав червону картку. Але і за таких обставин молода команда Станіслава Гончаренка змогла виграти — 2:1.

Тепер у турнірній таблиці футзальної Екстраліги «Кардинал» — другий.

Але про чемпіонат нашій команді треба буде трішки забути, адже на черзі матчі Кубка Ліги. Відбуватимуться вони з п’ятниці по неділю у Рівному. Щоправда, відбудуться не усі заплановані матчі, адже «Титан» після поразки у чемпіонаті повідомив, що на Кубок Ліги не приїде.

Таким чином, рівняни проведуть лише один матч, у п’ятницю, проти одеського «Епіцентру» (початок — 13.00). В інші дні у Рівненській ДЮСШ №4 змагатимуться інші клуби Екстраліги: субота — «Епіцентр» — «Продексім» (15.00), неділя — «Сокіл» — «Продексім» (12.00).

Щодо Кубка Ліги, то це новий турнір. Схема у нього доволі заплутана. У першому турі «Кардинал» грав у Херсоні, де переміг «Сокіл» — 4:2 та програв «Продексіму» — 2:4. На цьому етапі завдання серед п’яти команд групи потрапити до четвірки, що продовжить боротьбу у плей-офф з четвіркою з іншої групи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також