«Кардинал» вже думає про медалі

1626 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» вже думає про медалі

Сьогодні рівненський «Кардинал» стартує у новому чемпіонаті футзальної Екстраліги. Гру 1-го туру рівняни зіграють у Львові проти «Енергії». У вівторок керівництво рівненського клубу провело прес-конференцію, під час якої представило оновлений склад.

З тих гравців, які виступали за «Кардинал» в попередньому сезоні, залишились воротар Юрій Свинарчук, а також польові гравці Олександр Басич, Павло Концеба, Максим Мануйленко, Роман Горпинич та Сергій Кравчук. А от Богдана Новака в команді не буде, принаймні поки що.

Серед новачків — воротарі Ярослав Морикишка та Олександр Сірицький, універсали Володимир Поночовний, Андрій Ардашніков, Іван Іванюк та Ігор Салтанов. Крім того, тренерський штаб розраховує на Віктора Кравцова та Артема Мороховця, які, щоправда, ще не вирішили свої трансферні питання.

У міжсезоння було дві цілі — змінити президента і головного тренера, — розповів президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка. — Нам вдалося залучити дуже потужного тренера, з ім’ям, шестиразового чемпіона України з різними командами Станіслава Гончаренка. Щодо президента, то я мав розмову з кількома бізнесменами, які цікавилися клубом, футзалом. Але з боку клубу були певні умови. На жаль, ці люди або відмовилися, або взяли час, щоб подумати. Тому я залишився президентом; на жаль, поки не знайшлося кандидатів, які мене замінять.

— Оновлений «Кардинал», безумовно, буде виглядати інакше, — сказав, відповідаючи на запитання про завдання на сезон, головний тренер Станіслав Гончаренко. — Вже бачу і відчуваю, що нас поважатимуть. Першочергове завдання — бути в шістці. А там можна буде говорити і про блиск медалей. У мене є рік, щоб підготувати команду, але за характером я не з тих, хто довго запрягає. Єдине, що попрошу хлопців, коли будуть «підніжки», а вони будуть, проявляти стійкість.

Згідно з регламентом, «Кардинал» повинен мати і дублерів. Це може бути команда вищої чи першої ліг, або ж юнацької Екстраліги. Найімовірніше, «Кардинал» заявить дублерів саме в юнацьку Екстралігу.

З ціною квитків на домашні матчі у клубі ще не визначилися, найімовірніше, за словами Володимира Валявки, ціна залишиться незмінною — 25 грн. Гратиме домашні ігри «Кардинал» у вихідні о 13.00, а от у будні, за можливості, керівництво намагатиметься призначати початок ігор на вечір. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також