«Кардинал» взяв реванш у Сумах

886 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» взяв реванш у Сумах

Рівненський «Кардинал» переміг на виїзді АФФК «Суми» — 5:3 у черговому матчі футзальної Екстраліги. У першому колі у Рівному наша команда програла — 3:4, тож це був своєрідний реванш.

У першому таймі команди обмінювалися голами. Усе завершилося тим, що за кілька секунд до свистка на перерву «кардиналівці» забили гол, і рахунок став 3:3. Після перерви «Суми» виглядали вже не так впевнено, дозволивши рівнянам забити два голи. У «Кардинала» в цьому поєдинку відзначилися — двічі Роман Горпинич, по разу Анатолій Мілінький, Микита Шпигар та Олександр Бондар.

— Ключовим у грі став наш третій «гол у роздягальню», коли ми зрівняли рахунок на останніх секундах першого тайму, цей гол зламав команду Сум, — сказав після матчу головний тренер «Кардинала» Ігор Москвичов.

Ця перемога для рівнян стала п’ятою в одинадцяти матчах. Нині у турнірній таблиці «Кардинал» — п’ятий. Від львівської «Енергії» наші футзалісти відстають на 6 очок, а «Суми» випереджують на п’ять. У суботу о 13.00 «Кардинал» прийматиме столичний «Хіт».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також