«Кардинал» зіграє з Піддубним і чекає на рішення Бондаря

592 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» зіграє з Піддубним і чекає на рішення Бондаря

Рівненська футзальна команда «Кардинал» продовжує готуватися до нового сезону в Екстралізі. Очікується, що крім турніру у Львові на початку серпня, наступного понеділка рівняни зіграють з луцьким «Любартом». Згідно з попередньою домовленістю, гра відбудеться у Рівному. Нагадаємо, що очолює «Любарт» екс-наставник «Кардинала» Сергій Піддубний.

Триває і кадрова комплектація. «Кардинал» близький до підписання угоди з львівським воротарем Ярославом Морикишкою. Нагадаємо, він грав за нас у сезоні 2018–2019 років. Також є надія на те, що після тривалого перебування у Польщі за «Кардинал» знову зіграє його колишній капітан Олександр Бондар. Втім, це не точно. Нині 38-річний гравець веде переговори з одним з клубів польської Екстракляси, де, можливо, стане головним тренером. Остаточну відповідь «Кардиналу» Бондар має дати до кінця тижня.

Раніше рівненський клуб оголосив про підписання контрактів з польовими гравцями Максимом Мануйленком та В’ячеславом Кожемякою.

Що стосується майбутнього сезону, то Асоціація футзалу України вже затвердила формат та дату старту чемпіонат Екстраліги. Десять клубів спочатку зіграють у два кола, а потім у плей-офф. Старт — 22 серпня. Втім, рішення Асоціації футзалу ще має затвердити Українська асоціація футболу та Мінмолодьспорту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також