«Кардинал-Рівнестандарт»: чотири гри — чотири перемоги

575 0

Ми у соцмережах:

Фото Романа Цупрука

Об’єднана на базі двох клубів футзальна команда «Кардинал-Рівнестандарт» успішно відіграла перший етап чемпіонату України у першій лізі. В усіх чотирьох матчах групового етапу рівняни перемогли.

Після першого туру в Луцьку, де рівненські футзалісти обіграли львівську «Енергію-2» та луцький «Любарт», на них очікував другий, домашній тур проти цих же колективів. Проблем у рівнян і цього разу не виникло. З однаковим рахунком — 5:2 вони спочатку перемогли лучан на чолі з Сергієм Піддубним, а потім і молодих, але амбітних львів’ян.

Глядачі, які прийшли до спорткомплексу ДЮСШ № 4, у синьо-жовтій формі «Рівнестандарту» побачили з-поміж інших чотирьох гравців з екстралігового «Кардинала». Олександр Басич, Володимир Кручок, Роман Горпинич та Сергій Кравчук, користуючись міжсезонням в Екстралізі, помітно виділялися на фоні менш досвідчених партнерів. Якби не вони, то не факт, що результат був би так само позитивним. А так чемпіони Юнацької Екстраліги U17 з команди ДЮСШ № 4, маючи таку підтримку, змогли без зайвого стресу перевірити свої сили на дорослому рівні.

Посівши перше місце у групі № 1, рівненська команда вийшла до чвертьфіналу чемпіонату першої ліги. Першим суперником буде «АРПІ» (Донецьк) — команда, що посіла друге місце у своїй групі. Перша гра у Рівному відбудеться 13 червня о 12.00. Матч-відповідь у Запоріжжі запланований на 17 червня. У разі перемоги рівняни вийдуть на переможця пари «Автолокомотив» (Південноукраїнськ) — ФК «Славута». За останню, до слова, грають троє колишніх «кардиналівців» — Юрій Колодюк, Максим Мануйленко та Павло Концеба.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також