Карл Лагерфельд: дізнайтесь секрет цієї великої людини

787 0

Ми у соцмережах:

Карл Лагерфельд: дізнайтесь секрет цієї великої людини

Ринок гарного одягу неймовірно багатий і неосяжний, по всьому світу відомі компанії розробляють та виробляють шикарні колекції для любителів моди.

Існує безліч стильових напрямків, тому ви знайдете саме той варіант, який ідеально вам підходить. Ми пропонуємо вам визначити його та навчитися правильно комбінувати аутфіти. Головним героєм тут стане Карл Лагерфельд. Він не просто був власником затребуваного та відомого модного бренду, але й більшу частину життя присвятив створенню колекцій для легендарних модних будинків. Дизайнер буквально став найголовнішою частиною більшого "організму" fashion світу. Одного разу до нього спала на думку створення марки під своїм ім'ям.

В асортименті ви можете розглянути варіанти у спокійній та універсальній палітрі кольорів. Такі невеликі особливості не перевантажують образ, але додають деякі особливості та унікальності. Пропонуємо вивчити колекції та підібрати вам кілька відповідних речей. Серед достатку продукції знайдеться саме те, що впишеться у ваш гардероб і буде фаворитом не один сезон.

Категорія трикотажних позицій, таких як футболки, світшоти, лонгсліви, светри та інші моделі будуть виглядати сучасними. Виготовляються в максимально простому дизайні з невеликими акцентами, щоб бути актуальними для покупців різного віку та смакових уподобань.

Штани та шорти Карл Лагерфельд представлені в класичному та спортивному варіанті пошиття. Можлива різноманітність матеріалів та кроїв. Спробуйте комбінувати у поєднанні з піджаками, сорочками, джемперами, гольфами. Їх ви можете розглянути в лінійці марки. Адже такі прості та класичні елементи гардеробу необхідні у будь-якій шафі і купувати їх варто лише у найкращих магазинах.

На офіційному сайті Ultrashop ви можете придбати товари Карл Лагерфельд та багатьох інших фірм. Беріть участь у програмі лояльності, отримуйте бонуси, користуйтесь розділом аутлет, надихайтеся нашим лукбуком. Вдалих покупок!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також