Карпатська багнюка не завадила Вікторії Федчик

1952 0

Ми у соцмережах:

Вікторія Федчик разом з тренерами Михайлом Романчуком та Андрієм Попеляєвим

Рівнянка Вікторія Федчик стала єдиною представницею нашої області, хто здобув путівку на чемпіонат Європи з легкоатлетичного кросу, що відбудеться у грудні в Голландії. Відбір проходив на чемпіонаті України в Івано-Франківську.

Спортсменам, які стартували, було непереливки. Так склалося, що після триденного дощу трасою, де мали бігти атлети, проїхався невідомий трактор. Тому змагатися кросменам доводилося по коліна в багнюці. Вікторія Федчик виступала серед молоді. Щоб отримати путівку на чемпіонат Європи, треба було фінішувати в чільній четвірці на дистанції 6 км. Вікторія прибігла третьою. Ще одну медаль — срібну — вона здобула наступного дня у бігу на 2 км (на цій дистанції путівки не розігрувалися). Також срібну медаль на 2 км, але серед дівчат, виборола Яна Боровець.

Дорослі рівненські кросмени ні медалей, ні путівок на чемпіонат Європи не здобули. Найкраща з нашої дорослої команди Вікторія Хапіліна фінішувала п’ятою, Катерина Карманенко — одинадцятою, Дмитро Сірук до фінішу не дістався.

У підсумку збірна Рівненщини, у тому числі завдяки двом медалям Вікторії Федчик, у загальнокомандному заліку посіла п’яте місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також