Картриджі для татуажу: що це?

177 0

Ми у соцмережах:

Картриджі для татуажу: що це?

Сьогодні тату-майстри використовують як класичні голки, так і спеціальні картриджі для перманентного макіяжу. Останній варіант гарантує більш точну та безпечну роботу, оскільки виключає можливість інфікування клієнта або потрапляння пігменту чи крові в корпус апарату.

Картриджі для татуювання: особливості 

Картридж Мо та їх різновиди - це модульні системи, що містять пластиковий корпус з інтегрованим голковим вузлом. Також у ньому доступний резервуар для пігменту. Картридж кріпиться до тату-машинки за допомогою спеціального тримача і планки і, як і голка, може бути одноразовим або багаторазовим.

Основною перевагою картриджів є цілісність їхньої конструкції, яка мінімізує вібрацію голки та її коливальні рухи, підвищуючи таким чином точність роботи тату-майстра. Крім того, картриджі замінюються в один дотик і можуть бути замінені за лічені секунди, що робить роботу майстра більш комфортною та економить час.

Картриджі бувають стандартні та мембранні. В останніх модуль оснащений тонкою еластичною мембраною, яка захищає апарат від потрапляння фрагментів пігменту, частинок шкіри та крові.

Різновиди картриджів 

За типом пристрою розрізняють такі картриджі як: 

  • З пружинами;
  • З еластичною стрічкою;
  • З мембраною.

Випускаються наступні типи спайок, наприклад:

  1. RL. Кругла модель, що використовується майстрами для уточнення контурів;
  2. RS. Круглі та тіньові голки. Часто використовується для розтушовування невеликих ділянок шкіри. Підходить для якісного фарбування, але також може використовуватися деякими майстрами для контурування;
  3. RM. Такі модулі використовуються для колорування та розтушовування. З їх допомогою можна створювати максимально м'які тіні. Голки плоскі та мають заокруглені краї. Залежно від ваших побажань і насиченості кольору тіней, ви можете вибрати діаметр голки. Наприклад, для м'яких тіней краще використовувати тонкі голки;
  4. M1. За формою нагадують шпатель з однією плоскою поверхнею. Використовуються для малювання та створення тіней. Краї не закруглені.

Крім якісних картриджів, майстрам необхідно купувати надійні апарати, здатні створювати красивий перманентний макіяж. Бажано купувати інструменти від надійних виробників, які дотримуються всіх стандартів і вимог до якості продукції. Перед покупкою найкраще вивчити всі параметри і характеристики, щоб мати повне уявлення про те, чого очікувати від запропонованого варіанту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також