Прима-балерина Катерина Кухар: «Кінець світу скасовується!»

866 0

Ми у соцмережах:

Прима-балерина Катерина Кухар: «Кінець світу скасовується!»

У студії «Сніданок з 1+1» прима Національного театру опери та балету ім. Т.Г. Шевченка розповіла, що цієї осені вчетверте оцінюватиме танцювальну майстерність зіркових учасників у шоу "Танці з зірками".

 

«Минулий сезон був найбільш чуттєвим, а новий обіцяє стати найбільш танцювальним! Ми здивуємо вас платиновим складом зірок. Ще більше яскравих виступів від учасників, оновлення в суддівському складі, нові історії, декорації і повний апдейт, який запалить ваші ритмічні серця... Вечірка відбудеться за будь-яких обставин, адже життя продовжується і кінець світу скасовується!» - написала у Фейсбуці Kateryna Kukhar.

 А 7 липня  Катерину Кухар представили як в.о. директора Київського державного хореографічного училища.

«Сучасний балет вимагає сучасних методів і сучасного бачення. Колись саме тут мені дали путівку в життя, а сьогодні наше училище потребує нашої допомоги. Я дуже сподіваюся, що це буде плідна робота! Наші діти - наш головний скарб і надія. І дуже хотілося б всі свої сили і вміння передати тим, хто уособлює собою наше майбутнє», - написала на своїй сторінці у соціальній мережі Kateryna Kukhar.

Своїми основними завданнями на посаді прима Національного театру опери та балету ім. Т.Г. Шевченка назвала: підвищення кваліфікації педагогів, розробку сучасних навчальних планів, отримання закладом III-IV рівня акредитації та розробку «української методики класичного танцю».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також