Кава та бізнес: відверта розповідь співвласника мобільних кав’ярень у Рівному про прибутки та смак напоїв

2405 2

Ми у соцмережах:

Сергій Яковишин. Фото - з його сторінки у Facebook

Сергій Яковишин, один із трьох засновників мобільної кав'ярні «Barkas Coffee», в інтерв’ю для проекту «MyRivne» розповів про кавовий бізнес.

Кольорових фургончиків «Barkas Coffee» вже більше 50 на Рівненщині. Велика частина з них – віддана під франшизу. Чому це не зовсім вигідно та чому вирішив піти з цього бізнесу, Сергій Яковишин розповів детально.

А окрім того, поділився секретом смачної кави та розповів, чому оцінювати якість кави можна тільки по одному напою. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також