Кавове підприємство на Рівненщині збільшило потужності

1107 0

Ми у соцмережах:

Кавове підприємство на Рівненщині збільшило потужності

Компанія Royal-life переїхала в наш регіон після повномасштабного вторгнення з м. Гостомель на Київщині до смт Демидівки. У березні 2022-го впродовж трьох тижнів вдалося повністю перемістити свої виробничі потужності у приміщення колишнього молокозаводу.

- Сьогодні відвідав одне із найуспішніших релокованих на Рівненщину підприємств – інтернет-магазин натуральної зернової кави Royal-life. Це одна із 40 компаній, яка облаштувалася у нас в області після повномасштабного вторгнення. Щиро радію, коли бачу досягнення бізнесу, який пише свою історію успіху на Рівненщині. Тим паче, що на виробництві працюють понад 50 найманих працівників, 8 з яких – внутрішньо переміщені особи, - сказав начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль під час робочого візиту у Дубенський район

На сьогоднішній день підприємство налагодило постачання зерен з багатьох країн світу (Вʼєтнам, Бразилія, Мексика, Колумбія, Папуа Нова Гвінея, Індія, Гватемала тощо). А також співпрацюють із організаціями Рівненської області щодо надання в оренду кавових машинок та кави. І навіть відкрили три власні кавʼярні: у Демидівці, Луцьку та Києві.

- Royal-life не стоїть на місці і постійно розвивається. За останній рік тут вже реконструювали діючий та створили ще один цех для обсмажуванню кави, закупили сучасне обладнання. Збільшили потужності удвічі. Наразі переробляють 48 тонн кавових зерен на місяць. Вони допомагають нашим Збройним силам і одночасно тримають «економічний фронт». Вчасно сплачують зарплати та податки. Тобто роблять для Перемоги максимум там, де вони є, - підсумував Віталій Коваль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також