Кавун для інтиму

1216 0

Ми у соцмережах:

Кавун для інтиму

Триває сезон кавунів. І хоча багато хто побоюється їх купувати, остерігаючись нітратів, ягода не тільки смачна, але і дуже корисна. Лікарі кажуть, що кавуни допоможуть вашому серцю, травленню, та й навіть поліпшать якість сексу.

Кавун низькокалорійний і в той же час дає відчуття ситості. Такими властивостями він зобов’язаний високому вмісту води (92%). Дієтологи кажуть, що з допомогою кавуна можна заповнювати дефіцит рідини в організмі. Недарма кавунова дієта є однією з найпопулярніших.

Всього 800 грамів кавуна дадуть добову норму вітаміну С. Він є найважливішим антиоксидантом, допомагає запобігти ушкодженню клітин.

Завдяки вітаміну А і каротиноїдам кавуни можуть протистояти погіршенню зору з віком і старінню шкіри.

Лікопін, що міститься в кавуні, найбільш ефективний в запобіганні раку травної системи. Крім того, речовина кукурбітацин Е має здатність пригнічувати ріст пухлин.

Підтримати здоров’я серця перш за все допоможуть вітаміни А, В6, С і необхідні для серця магній і калій, що містяться в кавуні, а також лікопін, який допомагає в зниженні рівня холестерину і кров’яного тиску, здатний зменшити жорсткість і товщину стінок артерій. А амінокислота цитрулін сприяє розширенню кровоносних судин, що знижує кров’яний тиск.

Кавун може допомогти зменшити запалення і окисне ушкодження клітин, оскільки він багатий протизапальними антиоксидантами: лікопіном і вітаміном С.

Цитрулін допомагає боротися з болем у м’язах після фізичних навантажень. Він продається і у вигляді препарату, однак препарат краще засвоюється разом з кавуновим соком. Саме тому атлети і бігуни полюбляють сік і смузі з кавуна.

Вітамін С допомагає організму виробляти колаген, протеїн, що робить шкіру пружною і міцною. Вітамін А допомагає регенерації клітин шкіри. При дефіциті цього вітаміну шкіра стає сухою і починає лущитися. А ось лікопін і бета-каротин допоможуть захистити шкіру від сонячних опіків.

Завдяки великій кількості клітковини і води кавун сприяє гарному травленню. Дієтологи радять ласувати кавуном, щоб нормалізувати процес виведення відходів з організму в разі збоїв.

Кавун багатий фітонутрієнтами, що стимулюють лібідо. Ті ж лікопін, цитрулін і бета-каротин допомагають зняти тиск у кровоносних судинах, а це природне поліпшення для посилення сексуального потягу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також