«Kawasaki» з Рівненщини викрав житель Хмельницької області

1436 0

Ми у соцмережах:

«Kawasaki» з Рівненщини викрав житель Хмельницької області

У Корець 19-річний мешканець Шепетівського району прибув під приводом купівлі транспортного засобу. Втім, попросивши у власника дозволу проїхатись — зник.

Про незаконне заволодіння транспортним засобом до поліції 23 липня о 22:25 повідомив 22-річний житель села Новий Корець.

Поліцейські з’ясували, що заявник розмістив у мережі інтернет оголошення про продаж мотоцикла «Kawasaki». Орієнтовно через місяць ним зацікавився покупець із Хмельниччини.

Чоловіки домовилися про зустріч, яка відбулась ввечері 23 липня у селі Новий Корець.

Під час огляду товару покупець захотів проїхатись. І не повернувся. Власник разом із родичем спочатку самотужки шукали крадія, а коли результату не було — звернулися до поліції.

Працівники карного розшуку відділення поліції №7 (м. Корець) Рівненського районного управління поліції оперативно встановили, що до злочину може бути причетний 19-річний житель села Красносілка. Саме за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили транспортний засіб.

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, слідчі розпочали досудове розслідування. Поліцейські встановлюють причетність зловмисника до інших аналогічних злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також