Заявив, що «платили зарплату лічильниками»: у Вараші затримали дивного крадія

978 0

Ми у соцмережах:

Заявив, що «платили зарплату лічильниками»: у Вараші затримали дивного крадія

42-річного любителя чужого майна чомусь надзвичайно зацікавили саме прилади обліку води.

 У Вараші перед судом постане крадій водолічильників: йому може загрожувати до восьми років ув’язнення, - розповіли в обласній поліції.

Зокрема, за 8 днів житель Вараша викрав чужого майна на майже 90 тисяч гривень:

- Зловмисник заходив до під'їзду новобудови — багатоквартирного житлового будинку на майдані Незалежності. 26 червня цьогоріч він металевим ключем відчиняв врізні замки шаф, а за допомогою плоскогубців розукомплектовав і викрав 32 водолічильники, 11 редукторів та інші прилади на загальну суму майже 75 тисяч гривень. 
 
Зрозумівши, що «план» вдався, повертався у вказану багатоповерхівку іще п’ять разів і повторив скоєне: загалом поцупив майна на майже 12 тисяч гривень, - підрахували правоохоронці.
 
Крім того, шостого липня чоловік ще й обікрав супермаркет — викрав з прилавки промисловий фен, вартість якого становить понад 300 гривень.   
 
До слова, викрадене він уже продав, вказавши покупцю, що працював на будівництві в Києві, де йому дали «зарплату» лічильниками.
 
- Слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного. Попри те, що він щиро розкаюється у скоєних злочинах, обвинуваченому тепер може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі, - додають в поліції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також