На складах знайшли тонни спирту, тисячі пляшок коньяку та цигарки на понад 21 мільйон гривень

1505 0

Ми у соцмережах:

На складах знайшли тонни спирту, тисячі пляшок коньяку та цигарки на понад 21 мільйон гривень

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки складських та житлових приміщень на території Волинської області. А робили це за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Обшуки проходили в рамках кримінального провадження, відкритоо за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту, або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання для використання при продажу підроблених марок акцизного податку.

Під час слідчих дій було виявлено незаконно виготовлений спирт, об’ємом близько 40 тонн, близько 350 000 пачок тютюнових виробів, понад 5 тонн горілчаної продукції, фасованої в картонні коробки, понад 2000 пляшок коньячних виробів, підроблені марки акцизного податку, а також обладнання для незаконного виготовлення підакцизних товарів. Орієнтовна вартість виявленого - понад 21 млн грн.

За інформацією правоохоронців збут підакцизних товарів здійснювався як на території Рівненської, так і інших областей. Наразі усе виявлене - вилучено, прокуратура звернулась до суду з клопотанням про накладення арешту.

Слідчі та процесуальні дії проведено спільно з прокуратурою Волинської області, слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Рівненській області та працівниками Луцького прикордонного загону, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також