KELME - новий спортивний партнер НК Верес

622 0

Ми у соцмережах:

KELME - новий спортивний партнер НК Верес

Іспанська компанія-виробник спортивного одягу та екіпірування Kelme з нового сезону стане спортивним партнером народного клубу Верес.

 - Ми раді можливості співпрацювати з Kelme, адже нам імпонує філософія партнерів - агресивність, новаторство, цілеспрямованість. Переконаний, наше партнерство має широкі перспективи та величезний потенціал, - відзначив генеральний директор Вереса Антон НАЗАРУК.

- Народний клуб Верес - це прекрасний приклад справжньої української історії успіху. Ми прагнемо стати частиної цієї історії. Впевнені, що Верес, як і Kelme, лишатиме свій слід в серцях вболівальників. Вже сьогодні ми починаємо активну роботу над ексклюзивним дизайном форми, яка стане вдячністю та присвятою всім акціонерам червоно-чорних, - підкреслив керівник КЕЛМЕ УКРАЇНА Андрій ГАНІН.

Нагадаємо, свого часу в екіпіровці компанії Kelme виступав мадридський Реал. У поточному сезоні партнерами компанії також є іспанські клуби Еспаньйол, Депортіво Алавес та Уеска. В наступному сезоні бренд Kelme буде представлений у англійській Прем'єр-Лізі футбольним клубом Уотфорд.

У сезоні 2016-2017 рівняни також вже виступали в ігровій формі від бренду Kelme. Тоді Верес завоював бронзові медалі Першої ліги чемпіонату України з футболу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також