Кератинове вирівнювання: як відновити волосся після холодів?

2895 0

Ми у соцмережах:

Кератинове вирівнювання: як відновити волосся після холодів?

Зима – прекрасна пора року, але аж ніяк не для нашого волосся. Холодне повітря, вітер, перепади температур, радіаторне опалювання, кондиціонери здатні погіршити його стан і за кілька тижнів перетворити здорові блискучі локони в ламкі, тьмяні та неживі.

Справжнім випробуванням у цю пору року для дівчат стають шапки. Під ними волосся дуже сильно електризується та стає пухнастим, укладки втрачають об'єм і форму, знищуючи всі старання та змушуючи модниць залишок дня в офісі «красуватися» з жалюгідною подобою зачіски. Але не варто засмучуватися: прекрасним вирішенням проблеми може стати кератинове випрямлення волосся.  

У чому суть процедури?

Основним компонентом засобу, що випрямляє, є синтезований рідкий кератин. Ця речовина здатна глибоко проникати у структуру волосся, забезпечуючи прекрасний зовнішній вигляд і захист від негативного впливу. Кератинове вирівнювання дозволить не тільки позбутися обридлих кучерів, а й відновити пошкоджену структуру. Після такої процедури волосся:


    • краще розчісується та укладається;

    • стає гладким, слухняним і м'яким на дотик;

    • набуває здорового блиску та сяйва;

    • перестає бути пухнастим і електризуватися навіть після зняття головного убору.

Ефект триває від 2 до 5 місяців і безпосередньо залежить від початкового стану, якості препарату та грамотного подальшого догляду. Після закінчення цього терміну структура та зовнішній вигляд волосся не погіршаться. До того ж процедура має накопичувальний ефект. Після кожного наступного разу волосся все довше буде виглядати як після салонної укладки.

Довіртеся професіоналам

Спеціальної підготовки така процедура не вимагає. Головне завдання на початковому етапі – знайти досвідченого майстра. Записавшись на кератинове випрямлення волосся в салон краси Steffany, ви точно не розчаруєтеся. Майстри, які працюють тут, досконало знають технологію процесу та володіють нею на практиці.

В якості випрямляючого засобу використовується тільки професійний кератин, що не представляє небезпеки ані для волосся, ані для вашого здоров'я в цілому.

Процедура ця нешвидка: власницям довгих локонів варто підготуватися до того, що доведеться провести в кріслі у майстра від 3 до 5 годин. А нагородою за терпіння стане WOW-ефект, досягти якого в домашніх умовах практично неможливо. Переконайтеся в цьому самі завдяки салону Steffany

 

 

На правах реклами.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також