Керівник КП “Чернівціводоканал” Анатолій Чабан повертається до Рівного

1531 0

Ми у соцмережах:

Керівник комунального підприємства “Чернівціводоканал” Анатолій Чабан, якого учора звільнили з посади, уже забрав свою трудову книжку та віддав ключі від робочого кабінету.  Ситуацію зі своїм звільненням він прокоментував кореспонденту molbuk.ua  Чабан за

Керівник комунального підприємства “Чернівціводоканал” Анатолій Чабан, якого учора звільнили з посади, уже забрав свою трудову книжку та віддав ключі від робочого кабінету.Він повертається до міста Рівного, протягом деякого часу відпочиватиме, а потім визначатиметься з місцем роботи.

Ситуацію зі своїм звільненням він прокоментував кореспонденту molbuk.ua

Чабан заявив, що йому не було названо жодних претензій щодо його роботи/

 - Два тижні тому у мене була зустріч з Василем Проданом. Він запропонував написати заяву на звільнення. Я сказав, що заяву вписати не буду. А сьогодні він знову зустрівся зі мною і повідомив, що мене зільнено, і до 17.00 я повинен забрати трудову книжку, – розповів Анатолій Чабан.

Він також вважає, що у водоканалі повинен працювати професіонал, бо це важка робота.

-  Я не знаю, хто прийде далі працювати начальником водоканалу, але бажаю успіхів. Це має бути людина з фаховими знаннями. У мене великий досвід роботи, але мені було важко працювати, бо мали чимало проблем, наприклад, проблеми з кадрами, – сказав Анатолій Чабан.

Чабан додав, що повертається до міста Рівного, упродовж деякого часу відпочиватиме, а потім визначатиметься з місцем роботи. Тривалий період він працював головним інженером “Рівневодоканалу”, що є прибутковим підприємством. У Чернівцях Анатолій Чабан пропрацював один рік та один місяць.

- Я бажаю успіхів Чернівцям. За цей час я зробив багато що. У колективі моєю роботою були задоволені. Я тут працював, бо бачив світло у кінці тунелю і знав, що є можливість щось змінити, бо є перспективи розвиватися. Я хотів більше зробити. І я готовий був далі працювати, – сказав Анатолій Чабан. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також