Керівник освіти Рівного просить про відсторонення і службове розслідування. Через «золоті» макарони

3035 0

Ми у соцмережах:

Керівник освіти Рівного просить про відсторонення і службове розслідування. Через «золоті» макарони

Так скільки ж, зрештою, коштують ці макарони?

Скандал із закупівлею міським управлінням освіти макаронних виробів для шкіл по 128 гривень за кіло набирає обертів. Тепер уже сам керівник управління Богдан Турович просить розібратися у цій ситуації. Сьогодні вранці він написав про це у фейсбуці:

                                       "Шановні жителі Рівненської міської територіальної громади, з метою уникнення політичних спекуляцій та об'єктивного розслідування, звертаюсь до міського голови Рівного Олександра Третяка з проханням відсторонити мене від виконання обов’язків та призначити службове розслідування щодо закупівлі макаронів, проведеної управлінням освіти".

 
Тим часом двоє нардепів - Олександр Ковальчук та Соломія Бобровська, хочуть звернутися з приводу закупівлі до правоохоронців.
 
            "....закупив макарони для шкіл за 128 грн/кг. Але каже, що по факту за 109 грн/кг. Фірма постачальник з Рівного, але макарони перли аж з Дніпра. І ні, це не твердий італійський сорт золотих макарон:)", - написала Соломія Бобровська.
 
Нагадаємо, цього тижня Богдан Турович уже намагався пояснити позицію управління:
 
 - Управління освіти здійснило закупівлю макаронів з твердих сортів пшениці за ціною 109 грн/кг, що відповідає статистичній ціні. Всього було закуплено 205 кг по ціні 109 грн/ кг на суму 22345 грн.
 
І опублікував відеовідповідь щодо закупівлі макаронів.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також