Керівник поліції Рівненщини нагородив кращих підлеглих та вручив ключі від авто

2295 0

Ми у соцмережах:

Керівник поліції Рівненщини нагородив кращих підлеглих та вручив ключі від авто

Під час розширеного засідання колегії начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський за підсумками роботи минулого року сьогодні вручив відзнаки 17 поліцейським та за результатами оперативно-службової діяльності — кращим підрозділам.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю поліцейські області отримали нагороди від МВС, Рівненської ОДА та ГУНП.

А за результатами роботи із протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави у 2021 році «Кращим територіальним підрозділом» керівництво поліції області визнало Рівненське районне управління, «Кращим відділенням поліції» — відділення поліції №2 (м. Костопіль), а «Кращим працівником 2021 року» —старшого дільничного офіцера поліції Рівненського РУП Дмитра Березовського.

Також ключі від службових автомобілів, якими поповнився автопарк ГУНП за сприяння Нацполіції, Олексій Камишанський передав чотирьом керівникам територіальних підрозділів: відділення поліції № 5 (смт Гоща), відділення поліції № 6 (м. Здолбунів), відділення поліції № 7 (м. Корець) Рівненського РВП та Сарненський районний відділ поліції.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також