Керівники таборів позбудуться крісел,

1346 0

— Мабуть, потрібно когось одного з роботи вигнати, щоб в оздоровчих закладах області почали використовувати енергозберігаючі технології, обладнали сучасні кухні й таким чином зберегли гроші на придбання продуктів, — пригрозив на засіданні координаційної ради своїм підлеглим перший заступник голови облдержадміністрації Василь Берташ, згадавши про кухонні плити оздоровчих таборів, термін експлуатації яких перевищив 30 років.

— Мабуть, потрібно когось одного з роботи вигнати, щоб в оздоровчих закладах області почали використовувати енергозберігаючі технології, обладнали сучасні кухні й таким чином зберегли гроші на придбання продуктів, — пригрозив на засіданні координаційної ради своїм підлеглим перший заступник голови облдержадміністрації Василь Берташ, згадавши про кухонні плити оздоровчих таборів, термін експлуатації яких перевищив 30 років. — Адже сьогодні 80 відсотків успішної діяльності оздоровчого закладу залежить від його керівника. Перший заступник голови області наголосив також на тому, щоб закупівельники продукції для оздоровчих закладів надавали при її придбанні перевагу місцевим виробникам. — Я не вірю, що житомирське борошно чи м’ясо чимось краще за рівенське, — поділився своїми думками уголос Василь Берташ. — Тим паче у нас його є достатня кількість. Тож я дав доручення виїхати і з’ясувати, які продукти й де закупляються. Адже якщо у Дубенському і Млинівському районах є екологічно чиста консервована продукція, то чому її не можна направляти у радіаційно забруднені Сарни?

Коментарі

Залиште вiдповiдь

Читайте також