Керівники УПЦ МП подають до суду на двох політиків з Рівненщини

10577 0

Ми у соцмережах:

Керівники УПЦ МП подають до суду на двох політиків з Рівненщини

Керівництво Рівненської єпархії УПЦ МП буде відстоювати у суді свою честь та гідність.

 Як повідомляє «Рівне. Голос церкви», єпископ Пимен та секретар Віктор Земляний позиватимуться до нардепки Соломії Бобровської та колишнього народного депутата Андрія Лозового. Причина позову – дописи політиків у соціальних мережах, які вони вважають наклепом.

«Андрій Лозовий звинувачує мене у роботі на ФСБ і одразу розповідає про мої дружні стосунки з СБУ. Вам не смішно? Хочу, щоб цей пан на суді довів фактами усе, що він виклав на своїй сторінці. Щоб для суду надав також докази моїх, як він пише, хизувань дружбою з головою СБУ: де я хизувався, коли я це робив і за яких обставин? Заздалегідь переконаний, що доказів не буде, а буде відповідальність за слова та дії. Власне, відповідально має ставитись народний обранець, хай навіть у в минулому Народний депутат, до усього, що видає на загал, суд навчить це робити», – коментує єпископ Пимен.

Щодо Соломії Бобровської, то вона просила у СБУ перевірити секретаря Віктора Земляного, бо він, на її думку, співпрацює з російськими журналістами та знімає з ними провокаційні сюжети та фільми.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також