Керівником Львівської митниці став Андрій Кузнік, який до цього очолював Рівненську митницю

1490 0

Ми у соцмережах:

Керівником Львівської митниці став Андрій Кузнік, який до цього очолював Рівненську митницю

Новим виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці призначили Андрія Кузніка, який до цього очолював Рівненську митницю та 17 років працював у СБУ.

- Відповідно до наказу Державної митної служби України від № 152 на посаду виконувача обов’язків начальника Львівської митниці призначено Андрія Кузніка,  – йдеться у повідомленні Львівської митниці  у Фейсбуці.

Кузнік замінив на посаді Олега Шахрая, якого звільнили у лютому цього року.

Киянин Андрій Кузнік навчався у Національній академії Служби Безпеки України, за фахом – юрист. Другу освіту здобув у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка на факультеті "Фінансів, банківської справи та страхування". Займається науковою роботою у сфері державної безпеки при НА СБУ.

Понад 17 років проходив службу в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах: від оперуповноваженого регіонального органу до заступника начальника управління в Центральному апараті Служби.

Має військове звання – підполковник.  За заслуги в забезпеченні державної безпеки України нагороджений відзнакою «Вогнепальна зброя». Останнє місце роботи – начальник Рівненської митниці. Одружений, виховує трьох дітей.

Читайте також: У рівненських митників — новий шеф


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також