Керівництво Рівненщини пікетують противники Зеленського та ошукані власники квартир

1256 0

Ми у соцмережах:

фото:

До Рівненської ОДА принесли автомобільні шини, щоб провести там дві акції протесту: перша – з вимогою завершити будівництво, друга – роз’яснити людям, про що ж домовлятиметься з керівниками інших країн Володимир Зеленський в Парижі.

 Як повідомляють «Вісті Рівненщини», учасники першого мітингу, люди зібралися тут, щоб влада їх почула і вплинула на продовження будівництва по вулиці Соборна, 285.
«Забудовник «DBN» просто «заморозив» будівельні роботи, – говорить одна з учасниць мітингу. – Там, до речі, розташовані житлові комплекси «Шоколад», «Ріверсайд», «Erste «Haus»…Час іде, а ми все чекаємо. А гроші ж то вкладені! Тому вимагаємо продовжити будівництво!»

Учасники другого мітингу «Ні капітуляції!» хочуть, щоб їхні вимоги почула не тільки влада Рівненщини, а також Президент України Володимир Зеленський.

Так, пан Сергій – один із учасників – зазначає, що йому дуже важливо знати правду:

«Ми за Україну! За нашу перемогу. Але в людей є підозри, що у ЗМІ не буде ніякої інформації про те, що саме підписував і підпише Зеленський на зустрічі з представниками «нормандської четвірки». Тому наш основний месендж – хочемо знати правду. Крім красивих слів ми не бачимо ніяких чітких і зрозумілих посилів для суспільства».

А викладачка Любов Кралюк вимагає, щоб Володимир Зеленський не переступав «червоні лінії», про які постійно говорить українське суспільство:

«Ми маємо багато вимог. Зокрема, хочемо, щоб був дешевий український газ, а не російський. Адже російський газ – це кров тисяч патріотів! Говорити з терористами немає сенсу. Ми не хочемо, щоб це була чергова змова в Парижі. Підтримуємо Зеленського і просимо, щоб він почув українців!».

Люди продовжують збиратися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також