Хабар Кушніра, наступник Муляренка та зарплата Єнікеєвої

3689 0

Ми у соцмережах:

Хабар Кушніра, наступник Муляренка та зарплата Єнікеєвої

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про затримання на рекордному для Рівненщини хабарі екс-голови Рокитнівської РДА Миколи Кушніра.

Ми розповімо, хто може стати наступним головою Рівненської ОДА, за що вимагав хабар директор заповідника та чому фірми, які отримали спецдозволи на видобуток бурштину, так і не розпочали промисловий видобуток та не сплачують ренту державі.

Ви дізнаєтеся, що зроблять із занедбаним підземним переходом на Соборній та хто будуватиме храм на Студентській у Рівному, чи видобуватимуть газ на Рівненщині та хто будуватиме багатоповерхівку біля Луцького кільця.

Ми розповімо про зарплати рівненських головних лікарів, про переможців парламентських виборів на Рівненщині та тих, хто балотувався без будь-яких шансів перемогти, про медичну реформу, проблеми рівненської швидкої та зацвілі стіни новозбудованих амбулаторій.

У цьому номері – про масові отруєння на Рівненщині, суд над хірургом, скарги на хостел у багатоповерхівці на вулиці Степана Дем’янчука,а також про реконструкцію рівненського «Авангарду».

Шукайте свіжий номер «Рівне вечірнє» у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також