Хабародавцю призначили 200 тисяч гривень застави

1521 0

Ми у соцмережах:

Хабародавцю призначили 200 тисяч гривень застави

Шевченківський районний суд м. Львова обрав громадянину, який займався незаконним видобутком бурштину на Рівненщині, запобіжний захід - тримання під вартою строком на 2 місяці. Але якщо він заплатить 200 тисяч гривень застави, то у слідчому ізоляторі не сидітиме.

Нагадаємо, правопорушника затримала 11 лютого  військова прокуратура Західного регіону України спільно із Шевченківським відділом поліції Головного управління Нацполіції України у Львівській області за матеріалами та спільно з представництвом внутрішньої безпеки в Рівненській області Служби безпеки України під час передачі чергової тижневої частини неправомірної вигоди у розмірі 500 дол. США.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України повідомила, що хабар у розмірі 500 дол. США, а всього на загальну суму 2000 дол. США, призначався начальнику Дубровицького міжрайонного відділення УСБУ в Рівненській області за невтручання його підлеглими працівниками в протиправну діяльність видобувача сонячного каменю щодо незаконного видобутку бурштину. Кошти виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також