Хахльов дав найбільше

1924 0

Ми у соцмережах:

Олексій Хахльов

На існування «народного» клубу «Верес» 60% коштів дав президент однойменної громадської спілки Олексій Хахльов. Про це оголосили під час зустрічі з вболівальниками.

Як йдеться в звіті, з 1 липня по 30 грудня 2018 року ТОВ «НФК «Верес-Рівне» витратив 4 508 000 грн (майже 2,9 млн — це заробітна плата, 330 тис. — харчування, 294 тис. — проживання, 199 тис. — транспорт). Понад 2,7 млн грн, як йдеться у звіті, дав Олексій Хахльов, ще майже мільйон — його товариш Андрій Біланчук, 350 тис. грн — фірма «Фіалка». Інші суми суттєво менші. Цікаво, що серед доходів зовсім немає бюджетних грошей.

Тобто попри усю задекларовану «народність», де-факто «Верес» є командою Хахльова та його друга. Добре це чи погано? Принаймні більш чесно, ніж ті казочки, які доводилося чути, починаючи з 2015 року. Треба просто визнати: не було б Хахльова, не було б «Вереса» ні тоді, ні зараз.

Судячи з усього, з теми «народності» Олексій Хахльов потроху хоче «з’їжджати». Принаймні, спілкуючись з вболівальниками, він сказав, що має намір змінити формат діяльності клубу, оскільки платити з власної кишені йому накладно. Нову стратегію, яка, напевно, потягне за собою зміну статуту громадської спілки, пообіцяв озвучити наприкінці січня. До того вболівальники можуть подавати свої пропозиції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також