Характер — за зовнішністю

1695 0

Ми у соцмережах:

Характер — за зовнішністю

У Стародавньому Китаї наука, яка цим займається, — фізіогноміка, прирівнювалася до однієї з галузей медицини. Що ж саме ми можемо сказати про людину, дивлячись на неї?

Шия. Коротка шия може свідчити про те, що перед вами дуже вперта і недалекоглядна людина. А люди з довгою шиєю практично всі меланхоліки. Буває і «бичача» шия. Це явна ознака безстрашної особистості. А ось власники тонкої шиї досить боязкі й романтичні люди, з якими дуже легко разом іти по життю.

Плечі. Вузькі плечі говорять про те, що людина занадто сором'язлива і не любить бути в центрі уваги. А широкі відкрито заявляють про сміливість. Такі люди частіше викликають довіру, ніж всі інші. З ними дуже легко знайти спільну мову. Широкоплеча людина знає, що треба робити, щоб привернути до себе людей.

Стегна. Широкі стегна практично завжди характеризують занадто впертих і непоступливих людей. Округлі стегна, як правило, у безвольних і м’якохарактерних особистостей. Витривалість і сильний характер — саме ними і володіють жінки з вузькими стегнами. Такі люди завжди досягають поставлених перед собою цілей. Їм подобається почуватися переможцями по життю, і вони будуть робити для цього все.

Лоб. Злегка опуклий і високий лоб говорить про те, що перед вами дуже розумна людина, яка досягає великих успіхів у всіх своїх починаннях. Люди з вузьким чолом відрізняються запальністю. Якщо ви бачите, що у такої людини немає настрою, то краще взагалі її не чіпати. Людину із сильною мотивацією видно здалеку. У неї будуть високі залисини. Чесну особистість також дуже легко виділити з натовпу. Її лоб буде злегка нагадувати квадрат.

Брови. Занадто тонкі брови свідчать про те, що людина дуже амбітна. Густі брови або, як ще кажуть в народі, одна брова, нерідко стають ознакою надзвичайної жорстокості й егоїстичності. Широкі брови свідчать про те, що ця людина дуже проста і щира. Вона нічого не намагається приховати і завжди залишається такою, як є насправді.

Очі. Заздрісні й жадібні люди завжди вирізняються з-поміж інших глибоко посадженими очима. Великі та широко розплющені очі говорять про те, що людина дуже любить мріяти. А розкосі або вузькі очі іноді можуть свідчити про жорстокість.

Ніс. На суворість і запальність вказує тонкий довгий ніс, він може бути з горбинкою або без неї. Кирпаті люди відрізняються легковажністю. А грубіян виділяється широким і товстим носом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також