Характеристика та переваги сервісу Локатор

652 0

Ми у соцмережах:

Характеристика та переваги сервісу Локатор

Ті, хто мають власний автомобіль, часто користуються мапами. Вони допомагають знайти необхідний заклад та зрозуміти, як швидко та зручно до нього дібратися. Онлайн-мап в інтернеті чимало. Багато хто сьогодні користується Locator.ua.

Характеристика сервісу Локатор

Локатор – це пошуково-картографічний онлайн-сервіс, сучасна варіація довідника. На ньому представлена мапа Києва та України в цілому. За допомогою нього можна знайти підходяще кафе, ресторан, автозаправну станцію, адвокатську контору, салон краси або певну вулицю.

Перейшовши за посиланням https://locator.ua/, можна подивитись, де знаходиться необхідна компанія, житловий будинок. Сервіс пропонує послуги по всій Україні. На мапі відображуються дані поточного місцезнаходження, а також координати необхідної організації. Приводяться найближчі фірми, їх контактні номери та основна характеристика. Наприклад, перейшовши за посиланням https://locator.ua/ua/l/kiiv/saloni-krasi/c35/, можна ознайомитись із салонами краси Києва та обрати найбільш підходящу компанію.

Організації згруповані за містом, а також за родом діяльності. Представлені фірми, що спеціалізуються на спа-послугах, культурі, автомобілях, навчанні, продажі товарів та нерухомості, подорожах та ін.

Як користуватися сервісом Локатор

Користуватись онлайн-мапою Локатор дуже просто. Треба обрати місто у головному меню. За замовчуванням стоїть Київ. Проте можна вибрати будь-яке місто України. Для цього треба натиснути на стрілочку. Також у верхній частині сайту є пошуковий рядок. В нього треба вписати потрібний заклад або район. Наприклад, кафе, СТО, метро Лівобережне та ін. Далі натиснути на лупу. Будуть представлені усі діючі організації, їх коротка характеристика, а також місце на мапі.

Переваги онлайн-мапи Локатор

Локатор – це помічник для тих, хто погано знає місто і має потрапити до певної організації. З таким сервісом поїздка пройде зручно та швидко.

Переваги Locator.ua:

♦ проста реєстрація (користуватись сервісом можна і без проходження цієї процедури);

♦ зрозумілий інтерфейс;

♦ безкоштовність;

♦ простота та зручність використання;

♦ інформативність.

Треба зазначити, що на цьому пошуково-картографічному сервісі є статті інформаційно-рекомендаційного характеру, які допомагають у виборі певної компанії. Тому сервіс Locator.biz можна назвати функціональним та універсальним.

Locator.ua допоможе швидко знайти потрібне місце. Обирайте саме цей сервіс, щоб не загубитись та встигнути усюди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також