Характеристики, на які варто звертати увагу, обираючи телевізор

903 0

Ми у соцмережах:

Характеристики, на які варто звертати увагу, обираючи телевізор

Сучасний ринок наповнений величезним асортиментом телевізорів на будь-який смак та гаманець. Під час вибору орієнтуються на діагональ пристрою та особливості зображення.

У чому різниця смарт телевізорів?

Різниця у виробниках, які використовують різне програмне забезпечення та операційні системи. Можуть суттєво відрізнятися ціни на телевізори, через програмне забезпечення, що використовується. У телевізорах Xiaomi, у якості операційної системи, використовується Android, але у приладах Samsung операційна система Tizen. Якщо мова йде про телевізори LG, то в якості операційної системи в них використовують Web OS. Не дивлячись на компанію виробника, всі ці телевізори працюють безвідмовно та приблизно однаково, але суттєво відрізняється оформлення та зручність використання меню.

Особливості операційної системи телевізорів Xiaomi:

  • Якщо увійти до меню телевізора Xiaomi, то воно займає взагалі весь екран. Немає можливості у фоновому режимі дивитися серіал або фільм, потрібно зупиняти його, виходити з показу і спілкуватися у соцмережах, або обрати інший серіал.
  • Це може здаватися не надто зручним, але якщо врахувати, що Xiaomi намагається зробити унікальну екосистему, зв’язавши прилади між собою, то на це можна закрити очі. Керувати телевізорами від Xiaomi можна, використовуючи звичайні мобільні телефони.
  • З використанням одного мобільного телефону можна управляти пральною машиною, wi-fi роутером, телевізором і величезним асортиментом іншої побутової техніки від виробника Xiaomi.

Від чого залежить вартість телевізора?

На вартість впливає діагональ, а також використання сучасних розробок. Чим краще розподільча здатність зображення, тим дорожчий прилад. Пристрої від маловідомих виробників, коштують значно дешевше. Тому різниця в ціні може відрізнятися навіть у декілька разів, не дивлячись на приблизно однакові технічні характеристики.

Додатково доведеться заплатити за елементи, з використанням яких прилад буде кріпитися до поверхні стіни, у деяких моделях вони йдуть у комплекті. Намагайтеся обирати моделі, якими можна керувати, використовуючи універсальні пульти. Краще, якщо це буде ваш мобільний телефон. Якщо використовувати телевізор не лише для розваг, але й для роботи, варто придивитися до моделей з чудовою розподільчою здатністю екрану. Це стане у нагоді людям, які займаються корекцією фотографії або знімають відеоролики. Майже всі сучасні телевізори дозволяють отримати доступ до платних додатків, таких як Netflix та Megogo. Проте у деяких телевізорах така програма уже додана до вартості приладу. Обов’язково дізнайтеся, через який період доведеться сплачувати абонентську плату за використання цих сервісів.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також