Харківські футболістки розгромили у Млинові суперниць з Рівного

560 0

Ми у соцмережах:

Харківські футболістки розгромили у Млинові суперниць з Рівного

Червоно-чорні пропустили шість м'ячів у свої ворота у грі з Житлобудом-1 і зазнали восьмої у чемпіонаті поразки.

Гостям знадобилося чотирнадцять хвилин, щоб повести в рахунку. Віта Розлуцька програла позиційну боротьбу Тамілі Хімич на лінії штрафного майданчику. Та зуміла поставити корпус після передачі з правого флангу, прийняти м’яч і спокійно пробити у ближній кут - 0:1.

Ще чотирнадцять хвилин харків’янкам знадобилося, щоб довести рахунок до крупного.

Спершу Віта Розлуцька не зуміла перервати передачу суперниць з правого флангу. Яна Надєждіна та Маргарита Луцюк не підстрахували партнерку по команді. Натомість, ексгравчина Вереса Наталія Корнацька чітко пробила у ціль - 0:2.

Згодом Яна Надєждіна та Маргарита Луцюк знову не порозумілися, хто ж має грати на м‘ячі. У підсумку голкіперка Вереса в останню мить переадресувала передачу на Тетяну Котовець. Та теж не зуміла винести м‘яча подалі. Зрештою, гості, які певний час спостеріпгали за розвитком подій, виконали перехоплення і Таміла Хімич забила третій гол.

У другому таймі четвертий гол забила Карина Чувилка. Вона не стала зближуватися з воротами, а просто пробила метрів з тридцяти п‘яти - Маргарита Луцюк парирувати цей удар не зуміла.

П‘ятий гол у ворота господарів стаорили виключно ексфутболістки Вереса. Наталія Корнацька виконала прострільну передачу з правого краю, а Вікторія Лавренюк розстріляла вже порожні ворота. Крапку у матчі поставила Вероніка Кожухар, забивши в порожні ворота після невдалої гри на виході Маргарити Луцюк - 0:6.

Це восьма поразка рівнянок у чемпіонаті. І третя розгромна. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також