Хілько прийшов, порядок навів

787 0

Ми у соцмережах:

Хілько прийшов, порядок навів

Екс-головний тренер жіночої волейбольної збірної Білорусі Петро Хілько, який місяць тому очолив рівненську «Регіну», швидко показав, що таке, коли на чолі команди справжній фахівець. У шести матчах під керівництвом Хілька рівнянки чотири рази перемогли. Як результат — команда з останнього дев’ятого місця перемістилася на сьому сходинку в Суперлізі. І тепер в «Регіни» не одна перемога, як було при попередньому наставнику, а п’ять.

Наприкінці минулого тижня «Регіна» приймала чернігівський «Університет». У першій грі у рівнянок проблем не виникло зовсім — 3:0 (25:13, 25:10, 25:15). У повторному поєдинку чернігівчанки у перших двох партіях чинили опір, але «Регіна» знову перемогла — 3:0 (25:21, 26:24, 25:10).

— До мене зателефонували з Рівного, я якраз був вільний, думаю, чому б не попрацювати, — прокоментував свій прихід до «Регіни» Петро Хілько. — Поки все виходить як планували. Підбір гравців як для Суперліги має бути сильнішим. Діти мають перспективу, але це ще не гравці Суперліги. Хто є, з тими й працюємо.

Наступні матчі «Регіна» проведе 28-29 лютого у Житомирі проти «Полісся».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також