Хіт сезону: шоколадні вишні

2592 0

Ми у соцмережах:

Хіт сезону: шоколадні вишні

Такі оригінальні та шоколадно-смачні ягоди можна використати як начинку для торта і тістечок, подати з морозивом, йогуртом і млинчиками.


1 кг вишень без кісточок, 1 кг цукру, 100 г какао, 100 г чорного шоколаду

Вишні без кісточок засипати цукром на 1-2 год. Проварити 5 хв., обережно(!) помішуючи. Охолодити. Процедуру повторити ще тричі. На п’ятий раз порціями додати какао і натертий (або подрібнений) якісний чорний шоколад; проварити 5 хв. Відразу викласти в стерилізовані банки і закрити металевими кришками.

 Більш ускладнений варіант: вишні щоразу виймати, а кип’ятити лише сироп. Тоді вишеньки будуть ціленькими і твердими.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також