Хлопчика з Сарненщини, який потрапив під трактор, травмував не батько (ВІДЕО)

3129 0

Ми у соцмережах:

Ілюстративне зображення

Учора до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Зносичі Сарненського району трактор наїхав на малолітню дитину.

 У поліції Рівненської області повідомляють, що 23-річний місцевий житель, який керував трактором під час виконання сільськогосподарських робіт, наїхав на чотирирічного хлопчика. Маленький знаходився на транспортному засобі та впав під час руху.

26-річний батько хлопчика був поруч та одразу ж викликав «швидку». За отриманим повідомленням негайно виїхали і поліцейські офіцери Немовицької територіальної громади.

Чоловік із дитиною на руках, а також місцева фельдшерка, пересіли у службове авто та поїхали назустріч «швидкій», яка їхала із райцентру. У потерпілого діагностували численні травми різного ступеня. Хлопчика доставили до реанімаційного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. У нього травми середньої тяжкості, втім життю нічого не загрожує.

Проти тракториста, який не мав посвідчення водія розпочали розслідування.

За результатами медичного огляду кермувальник трактора був тверезий. Транспортний засіб вилучили та помістили на спецмайданчик.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також