Хлопці вдома, дівчата – на виїзді: як стартує сезон БК "Рівне"

653 0

Ми у соцмережах:

Хлопці вдома, дівчата – на виїзді: як стартує сезон БК

Сезон у Вищій лізі чемпіонату України з баскетболу чоловіча команда БК "Рівне" розпочне з домашньої гри. Пройде вона у суботу, 10 жовтня і без вболівальників. А жіноча команда проведе перші ігри у Суперлізі на виїзді. Про це стало відомо на передсезонній пресконференції.

На старті нового сезону жіночої Суперліги дівчата з БК "Рівне" змагатимуться з командою "Чайка" із Бердянська. Спарені ігри відбудуться на майданчику гостей 10 та 11 вересня, повідомляє Суспільне.
Хлопці вдома, дівчата – на виїзді: як стартує сезон БК Суспільне Рівне
"Цей чемпіонат обіцяє бути дуже цікавим, перед багатьма командами поставлені амбітні цілі. Тому ми з нетерпінням чекаємо його початку, щоб побачити усі сюрпризи, які готують наші суперники", – зазначив головний тренер жіночої команди БК "Рівне" Валерій Жартун.
Чоловіча команда БК "Рівне" у минулому сезоні достроково, через карантин, посіла друге місце у Вищій лізі в дивізіоні "Б". Перші ігри нового сезону рівняни проведуть вдома проти "Хіміка-2" з Южного.
Про цілі рівненських команд на цей сезон можна буде говорити конкретніше вже наступного року, – зауважив президент БК "Рівне" Сергій Ліщук.
Хлопці вдома, дівчата – на виїзді: як стартує сезон БК Суспільне Рівне
"Наші цілі дуже амбітні. Перемога у кожному матчі, а якщо у нас буде все виходити, як ми планували, то будемо боротися за медалі чемпіонату і жіночого, і чоловічого. До нового року будемо грати тими складами, що є, а потім, коли все нормалізується, будемо дивитися проблемні місця, чого нам не вистачає і, скоріш за все, буде доукомплектація", – пояснив президент клубу.
 
Великою перевагою Сергій Ліщук вважає те, що вдалося зберегти основні склади, на базі яких будуватимуть команди під нові цілі.

У цьому сезоні заграють дублі БК "Рівне" – жіночий в Вищій лізі, чоловічій – у другій. Вони повністю укомплектовані вихованцями місцевої дитячо-спортивної школи, повідомив президент клубу. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також