Хмельниччанин-порушник дав хабара поліцейським на Рівненщині, щоб його відпустили

731 0

Ми у соцмережах:

Хмельниччанин-порушник дав хабара поліцейським на Рівненщині, щоб його відпустили

На 37-річного жителя Хмельницької області склали на Рівненщині п’ять адмінматеріалів за порушення правил дорожнього руху, а за надання неправомірної вигоди службовій особі - йому може загрожувати обмеження чи позбавлення волі.

Першого листопада, близько 15:30, під час проїзду блокпоста у селі Вельбівно колишнього Острозького району водій вантажівки проігнорував вимогу дорожнього знаку «Проїзд без зупинки заборонений», напівпричепом зачепив бетонний блок і продовжив рух далі.

Працівники групи реагування патрульної поліції відділення №3 (м.Острог) поїхали за транспортним засобом, але водій законну вимогу про зупинку проігнорував. У результаті — «напорушував» на п’ять статей адмінкодексу.

Аби залагодити питання, житель Хмельниччини запропонував, а потім і надав поліцейським неправомірну вигоду в сумі дві тисячі гривень, поклавши їх у папку із технічною документацією на авто.

Слідчо-оперативна група задокументувала вчинене кримінальне правопорушення. У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 369 Кримінального Кодексу України, гроші вилучені.

Санкція статті передбачає мінімальне покарання у виді штрафу в розмірі 8500 грн, а максимальне — позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, нагадує відділ комунікації поліції Рівненської області .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також