Хочуть покарати перевізника та водія

1532 0

Ми у соцмережах:

Хочуть покарати перевізника та водія

Під час спільного рейду з Інспекторами управління Укртрансбезпеки у Рівненській області на вулиці Дворецькій у Рівному патрульні зупинили "Богдан", який рухався по міському маршруту 35А.

Під час перевірки з'ясувалось, що водій перед виїздом на маршрут не пройшов медичного огляду, а транспортний засіб не пройшов передрейсовий технічний огляд. Зі слів водія, транспортний засіб зберігався під будинком, де він мешкає (що підтверджують дані системи «ДОЗОР»).

Патрульна поліція Рівненської обалсті повідомляє, що перевізник, якому належить транспортний засіб, грубо порушив вимоги статті 21 Закону України «Про автомобільний транспорт» та вимоги «Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом». На перевізника склали акт про порушення автотранспортного законодавства.

Інспектори, у свою чергу, винесли постанову на водія за зберігання транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів на комерційній основі, поза встановленими місцями їх стоянки, відповідальність передбачена частиною 8 статті  133-1 КУпАП, адміністративний штраф складає 850 грн. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також