Хочуть покарати тих, хто прийшов у суд без масок

1063 0

Ми у соцмережах:

Хочуть покарати тих, хто прийшов у суд без масок

Сьогодні до Рівненського міського суду на розгляд справи прибули 49-річний житель села Кустин та 53-річна рівнянка. Обоє зайшли до суду без захисних масок, а тому співробітники Служби, які перебували на пункті пропуску і охорони зробили їм зауваження.

На вимогу співробітників Служби судової охорони одягнути маску, чоловік відреагував агресивно, почав підвищувати голос та відмовився виконувати умови карантинних заходів

Невдовзі до відвідувачів вийшла секретарка суду, яка підтвердила, що вхід до приміщення суду можливий лише в захисній масці. Проте, чоловіка це обурило ще більше і він викликав поліцію для «усунення перешкоди доступу до суду».

Патрульні поліцейські, які прибули на місце події, після з’ясування усіх обставин склали на чоловіка та жінку два адміністративні матеріали за статею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей).

Служба судової охорони Рівненщини наголошує, що дотримання вимог карантинних заходів - не забаганка, а пряма вимога законодавства. Аби уникнути подібних ситуацій, звертаємось до громадян дотримувати заходів по протидії розповсюдження COVID-19 і відвідувати суд лише в засобах індивідуального захисту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також