Холдинг Фірташа збудував на «Рівнеазоті» власну генерацію

3490 0

Ми у соцмережах:

Холдинг Фірташа збудував на «Рівнеазоті» власну генерацію

Запуск турбогенераторів дозволив «Рівнеазоту завантажити потужності з виробництва добрив на 100%

Холдинг Ostchem Дмитра Фірташа збудував на ПрАТ "Рівнеазот" власну генерацію і завантажив потужності з виробництва добрив на 100%. Про це повідомила пресслужба Group DF International.  

Сьогодні підприємство здатне виготовляти до 30 МВт/год електроенергії для власних потреб – це 40% витрат електроенергії "Рівнеазоту".
На підприємстві побудували й запустили спеціальне генераційне обладнання (турбогенератори) – агрегати, що виробляють електроенергію з пари, яка утилізується від хімічних процесів.Збільшити обсяги виробництва мінеральних добрив удалося й завдяки налагодженому імпорту електроенергії з-за кордону.
- Окрім того, на підприємстві вже запроваджено низку енергоефективних рішень, спрямованих на оптимізацію витратних коефіцієнтів, скорочення втрат різних видів енергії та, відповідно, покращення показників собівартості добрив,цитує пресслужба голову правління ПрАТ "Рівнеазот" Михайла Заблуду.
Повідомляється, що "Рівнеазот" запустив другий агрегат виробництва в цеху аміаку й наростив потужності з виробництва мінеральних добрив.
Тепер підприємство виготовлятиме 1260 тонн аміаку на добу: цех неконцентрованої азотної кислоти – 1300 тонн кислоти /добу; цех з виробництва аміачної селітри – більш ніж 1630 тонн/добу (понад 50 000 тонн на місяць).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також