«Холодний душ» для Зеленського від рівненських «свободівців». Вимагали від Президента назвати Росію агресором та змусити голову ОДА Коваля звітуватися

712 0

Ми у соцмережах:

«Холодний душ» для Зеленського від рівненських «свободівців». Вимагали від Президента назвати Росію агресором та змусити голову ОДА Коваля звітуватися

Рівненські «свободівці» кажуть — Рівне зустріло президента Зеленського не з квітами й вітаннями, а протестами й вимогами. Із самого ранку активісти Рівненського осередку ВО «Свобода» зібралися біля Міжнародного аеропорту «Рівне», куди планував прилетіти гарант. Однак після приземлення літака кортеж Президента стрімко покинув летовище та втік від мітингувальників. Услід йому лунали вигуки «Ганьба!» і «Зупинись!».

Наступним пунктом був Палац спорту, який планував оглянути Президент. «Свободівці» вважають, що хоч і висить там банер «Велике будівництво Президента», та до цього будівництва він фактично не має прямого відношення. Націоналісти вирушили до спорткомплексу на Макарова, але вхід на територію комунального закладу їм заблокували поліція та спецпризначенці. А кортеж Володимира Зеленського двічі не зупинився на вимогу націоналістів.

— Ми хотіли задати Президенту кілька простих запитань від мешканців Рівного: коли він врешті назве Росію агресором? Коли голова Рівненської ОДА прозвітує перед громадою за рік своєї бездіяльності? Коли місцеві слуги припинять використовувати адмінресурс на виборах? — зазначає «свободівець» Олег Осуховський. — Десять років тому ми, так само пікетами, зустрічали Президента Януковича, і він теж намагався втекти від нас. Історія повторюється. Невже Зеленський хоче закінчити так, як Янукович?

«Свободівці» кажуть, що жителі Рівного зараз обговорюють візит Зеленського, який поводився зовсім не по-президентськи: не вийшов до людей, утік, його оточували чиновники та спецпризначенці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також