Хомка чекають в Індії

1366 0

Ми у соцмережах:

Хомка чекають в Індії

Семеро учнів разом та їхня вчителька з Delhi Public school Ghaziabad міста Делі (Індія) сьогодні зустрілися з міським головою Рівного.

Індійські школярі нині гостюють у своїх нових друзів з Рівненської гуманітарної гімназії. Ініціативу знайти партнера для учнівського обміну саме в Україні виявили самі індійці. І свій вибір зупинили, зрештою, саме на Рівному. На пропозицію охоче відгукнулися в гуманітарній гімназії і запросили погостювати, ознайомитися із системою освіти, культурою і традиціями.

Для школярів із Делі продумали насичену програму перебування, щоб у стислий термін дати якнайповніше уявлення про Україну - відвідування уроків, безліч екскурсій, презентацій, ігор та майстер-класів. А ще індійським гостям надали унікальну можливість зустрітися із міським головою Рівного, де їх так гарно приймають. 

Попри цілком офіційну обстановку, зустріч пройшла тепло і невимушено. Володимир Хомко цікавився в індійських школярів враженнями від України, особливостями освіти і побуту Індії, та їхніми юнацькими планами і мріями. А підлітки із Делі вразили своїми знаннями про Рівне.

Міський голова висловив сподівання, що освітні і культурні зв’язки, котрі нині індійські школярі будують із Україною, переростуть у майбутньому дорослому житті в зв’язки дипломатичні та бізнесові, відкриваючи ширші можливості для економічної співпраці наших країн.  Індійські гості подякували і зазначили, що були б щасливі зустрічати Володимира Хомка у Делі. Та сподіваються, що незабаром міський голова Рівного зможе відвідати Індію та обов’язково знайде можливість завітати і до їхньої школи, повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також