Хомко морозів чекати не став і підписав розпорядження про початок опалювального сезону в Рівному

2922 0

Ми у соцмережах:

Хомко морозів чекати не став і підписав розпорядження про початок опалювального сезону в Рівному

Міський голова Рівного Володимир Хомко розпорядився, щоб уже з четверга, 15 жовтня, містянам увімкнули опалення. Пояснює: бо скоро похолодання. А ось на гарячу воду доведеться зачекати.

Міський голова Рівного Володимир Хомко:

— Опалювальний сезон почнеться, тому що, відповідно до прогнозів, у п’ятницю очікується суттєве похолодання. В четвер почнемо запускати тепло в лікарні, пологові будинки. Котельні розпочнуть роботу в цей день. Якраз за 2-3 дні тепло буде в кожній домівці. Зразу почнемо давати й гарячу воду, але у зв’язку з технічними особливостями гаряча вода надійте на кілька днів пізніше.

За його словами, «Рівнетеплоенерго» повністю готове до опалювального сезону. Лише одну теплотрасу поки не завершили повністю — на вулиці Лермонтова.

— До 15 жовтня її обіцяли завершити, щоб подати тепло, — сказав Володимир Хомко. — Це експериментальна теплотраса, де звичайні сталеві труби замінили на пластикові. Поки що траншею не засипали, щоб пустити теплоносій і поглянути, чи все буде нормально, чи не буде поривів. Якщо не буде — засиплють.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також